top of page

Rummuntekokurssi Enkelikartanossa 2.-3.9.2023

Hei,

 

Haluaisitko tehdä itsellesi oman shamaanirummun?

 

Tule mukaan rummuntekokurssille Enkelikartanoon Kirkkonummelle lauantaina ja sunnuntaina 2.-3.9.2023. Kurssi toteutetaan lauantaina kello 10-20 ja sunnuntaina kello 10-17. Ryhmään mahtuu mukaan 12 henkilöä.

 

Jokainen osallistuja tekee kurssilla itselleen oman rummun ja rumpukapulan. Rumpu tehdään valmiina olevista materiaaleista eli rummun kehästä ja kalvosta. Kurssilla opetellaan lisäksi rummun huoltamista ja harjoitellaan rummuttamisen alkeita.

 

Kurssin hinta on 260 € (sis. alv), johon kuuluu opetus ja rummun tekoon tarvittavat materiaalit.
Varausmaksu 90€ laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. 

 

Rumpukapulaa varten tarvitset itsellesi noin 35-40 cm pitkän puukapulan ja voit ottaa mukaasi vaikka vanhan rikkinäisen T-paitasi tai muun puuvillaisen vaatekappaleen kapulan lyömäosan valmistusta varten.

 

Rummuntekokurssin ohjaa Mika Irla ja apulaisena toimii Susanna Nyman.

 

Kurssipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen susanna@susannamaria.fi tai mika.irla@gmail.com. Tarkemmat tiedot kurssille saapumisesta ja osallistumismaksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Kuvissa on kurssilaisten tekemiä rumpuja.

 

Tervetuloa mukaan rummutuksen sykkeeseen.

 

Mika ”Great white Grizzly”

Hei,

 

Minä olen Mika Irla, helsinkiläinen evp upseeri, insinööri ja shamaani.

 

Minä olen ollut kiinnostunut luonnonkansojen viisaudesta jo useita vuosikymmeniä. Japanilaisen kamppailulajien opettajani myötä jo teini-ikäisenä tuli myös innostus itämaisista filosofioista ja soturin tiestä. Nuorena lukiolaisena minua kiinnostivat erityisesti Pohjois-Amerikan ja nykyisen Mexicon alueen ikiaikaisten viisaiden maailmankatsomus ja opetukset.

 

Shamanismin parissa olen toiminut aktiivisesti noin kymmenen vuotta. Opiskelin vuoden Markku Backmanin ohjaamalla shamaanikurssilla ja olemme Markun kanssa tehneet yhteistyötä aina siitä saakka. Olen opiskellut hänen kursseillaan lisäksi mm. rummun valmistusta ja woimarumpu-opintoja. Minä olen käynyt myös Navajo-hoitaja (Whizhealing) sekä rumpuhoitaja-kurssin Markun ohjaamana. Pohjois-Amerikan luonnonkansojen viisauksia olen saanut jatko-opiskella ja syventää mm. Charles Lawrencen ja Rainbow Eaglen kanssa.

 

Viimeisten vuosien aikana olen perehtynyt rumpujen valmistukseen ja ohjannut useita rummuntekokursseja. Oman shamaanirummun tekemisessä on jotain hyvin syvällistä ja voimallista. Uuden luominen luonnon materiaalien ja oman energian avulla on parhaimmillaan koko elämää muuttava kokemus. Oman rummun luomisessa, vihkimisessä ja käyttämisessä on kyse juuri tästä.

 

Rummun avulla voi matkata itseensä, hakea tietoa universumista, hoitaa tai vaikkapa vaan rentoutua. Rummuttaminen itselle, toisille ja koko maailmankaikkeudelle on hyvin parantavaa, värähtelytasoa kohottavaa ja voimaannuttavaa.

 

Haluatko tulla mukaan kokemaan jotain ainutlaatuista ja kenties löytää uusia ulottuvuuksia elämässäsi?

 

Tervetuloa mukaan rummun sykkeeseen.

 

Mika ”Great white Grizzly”

Minä olen Susanna Nyman henkisen kasvun opettaja, seksuaaliterapeutti ja shamaanimatkaa kulkeva oppija.

Shamanismi ilmestyi elämääni reilu 6 vuotta sitten, täysin intuitiivisesti ja yllättäen. En ole aiemmin edes sivunnut asiaa vaikkakin yhteys luontoon on ollut aina tärkeässä roolissa elämässäni. Intuition ohjaamana päädyin Helena Karhun oppiin syksyllä 2017. Tällöin myös pääsin valmistamaan ensimmäisen rumpuni.
Shamanismin erityisyys on minulle sen luonnollisuus, se miten luonnollista on olla yhteydessä luontoon ja kuinka tärkeää se on meille ihmisille.

Henkisen kasvun matkaa minulla takana 16 vuoden ajalta ja se on pääsoin koostunut NLP ja coaching menetelmistä. Matkaan toki mahtunut lukuisia kokemuksia myös shamaanimatkoilta, perhekonstellaatio työskentelystä, terapiasta sekä monesta muusta tietoisuutta lisäävästä tekniikasta.

Rumpujen äärellä olen ollut niitä tehden, sekä käyttäen hoitoihin ja rentoutukseen. Rumpu ja sen  värähtely on loputtoman kiinnostava ja antoisa tutkimisen kohde.

Tällä kurssilla toimin Mikan apuna ja tuon omaa henkisen kasvun osaamista matkalle juuri sinun oman rummun valmistukseen.

bottom of page